top of page

Meld je aan voor de beginnerscursus

De cursus Portretfotografie voor beginners (module 1) start vanuit elementaire kennis van de spiegelreflex- of systeemcamera en bouwt gaandeweg op tot kennis van portretfotografie. De duur van de cursus is afhankelijk van het leertempo en de leerbehoefte. Na vijf bijeenkomsten van twee uur wordt besproken hoe verder te gaan: dieper op de stof van module 1, een overstap op module 2 of (voorlopig) op eigen kracht verder. De beginnerscursus is een goede opstap tot de cursus portretfotografie (module 2) of de cursus Intieme fotografie (al dan niet met je partner).

De cursushandleiding is bij de cursusprijs inbegrepen. De lessen worden gegeven in bijeenkomsten van 2 uur. De één-op-één cursus kost 60 Euro (ex BTW) per uur, met een minimale afname van 5 bijeenkomsten van twee uur. De start van de lessen is in onderling overleg, zowel overdag als 's avonds of in de weekeinden te geven. De lokatie is Hoevelaken (6 km vanaf Amersfoort).

Meer informatie? Mail naar: ha_photography@kpnmail.nl


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
bottom of page