Meld je aan voor de beginnerscursus

13 Jul 2017

 

De cursus Portretfotografie voor beginners (module 1) start vanuit elementaire kennis van de spiegelreflex- of systeemcamera en bouwt gaandeweg op tot kennis van portretfotografie. Kleine groepen of één op één-begeleiding is mogelijk. De duur van de cursus is afhankelijk van het leertempo en de leerbehoefte. Na vijf bijeenkomsten van twee uur wordt besproken hoe verder te gaan: dieper op de stof van module 1, een overstap op module 2 of (voorlopig) op eigen kracht verder. De beginnerscursus is een goede opstap tot de cursus portretfotografie (module 2) of de cursus Intieme fotografie (voor paren).

De cursushandleiding is bij de cursusprijs inbegrepen. De lessen worden gegeven in bijeenkomsten van 2 uur. Een één-op-één cursus kost 40 Euro (ex BTW) per uur, met een minimale afname van 5 bijeenkomsten van twee uur. Groepslessen (maximaal 4 deelnemers) kosten € 99,-- (ex BTW) per deelnemer voor een traject van 5 bijeenkomsten van twee uur. De start van de lessen is in onderling overleg, zowel overdag als 's avonds of in de weekeinden te geven. De lokatie is Hoevelaken (6 km vanaf Amersfoort). Of in Bergen (NH) in samenwerking met Willeke Alkema Fotografie (www.willekealkemafotografie.com).

Meer informatie? Mail naar: ha_photography@kpnmail.nl

 

Please reload

Featured Posts

Meld je aan voor de beginnerscursus

July 13, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts

August 1, 2017

Please reload

Search By Tags
Please reload

  • Blogger Social Icon
  • Tumblr Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Flickr Social Icon